Oprichter Lose Your Mind hint naar nieuwe Tijdmachine!

De Tijdmachine, misschien wel HET feest wat de hardstyle classics heeft laten opbloeien. Sinds 2012 werd dit hardstyle classics feest voor het eerst gehouden in de Kdanz in Schagen door organisator Lose Your Mind (Tevens bekend van oa CRAFT). Vanwege de ongekende populariteit verhuisde het feest al snel naar grotere locaties als de NDSM-werf, het Klokgebouw en de HMH.

Helaas kwam er twee jaar geleden een einde aan het succesverhaal van Lose Your Mind toen de organisatie failliet werd verklaard. Dit kwam onder andere door de grote storm die CRAFT Festival had getroffen dat jaar. Ondanks het bijzetten van alle zeilen door de organisatie, die al jaren fantastische feesten, organiseerde is het schip toch gezonken.

Maar toen kwam er afgelopen 10 oktober ineens een post naar buiten met de titel ‘Koning stapt in tijdmachine’. Zou dit een stille hint zijn naar een nieuw leven voor De Tijdmachine? Om de hype train nog maar eens aan te wakkeren heeft de oud-organisator Jeroen Sijtsma er nog even schepje bovenop gedaan. Onder de post werd namelijk de volgende comment door hem geplaatst:

Een officiele aankondiging is nog niet gedaan maar het begint er sterk op te lijken dat een nieuwe editie van de Tijdmachine op koningsdag toch echt plaats gaat vinden… voor alle hardstyleliefhebbers kan dit alleen maar als positief worden ervaren!