Qlimax zal zowel een live HD & 4K HDR videostream als live radiostream hebben!

Vanavond op zaterdag 24 november is het weer tijd voor één van de mooiste, al dan niet het mooiste indoor feest van het jaar: Qlimax 2018 | The Game Changer in de GelreDome in Arnhem. Menig Hardstyle liefhebber over de hele wereld kijkt al maanden uit naar dit mooie feest!

Voor alle Qlimax thuisblijvers, wees niet getreurd. Er zullen een live videostream en live radiostreams zijn waardoor jullie toch kunnen meegenieten van zowel de muziek als de altijd indrukwekkende show!

Q-dance zal vavavond live op Qlimax zijn in HD & 4K HDR. Q-dance zal live zijn op Q-dance.com and with the Q-dance app.

4K HDR & HD kwaliteit

Bekijk de livestream van Qlimax 2018 op de meest spectaculaire manier mogelijk: 4K HDR. Nog niet elk apparaat ondersteunt 4K HDR op dit moment. Daarna kost streamen in 4K HDR enorm veel data, dus hou hier rekening mee als je op een mobiel apparaat kijkt en zorg dat je verbonden bent met een Wi-Fi netwerk. Als je apparaat geen 4K HDR ondersteunt, is het altijd nog mogelijk om te streamen in HD.

Je moet inloggen in je Q-dance account om de livestream in HD of 4K HDR te bekijken, of moet eerst een account maken als je nog geen Q-dance lid bent!

Daarnaast zal Q-dance Radio ook live zijn gedurende de nacht.

This is Hardstyle, 247streaming en RadioPush

Geen Wi-Fi verbinding beschikbaar of geen tijd om te kijken, maar wel om te luisteren? This Is Hardstyle247Streaming en Radiopush zijn dit jaar partner van Q-dance voor het uitzenden van de radiostream. Wees erbij met 247Streaming Network op 247Ultra!

Luister live op jouw iPad, iPhone, Apple TV, of Apple Carplay? Dat kan met de nieuwe 247streaming app. Of op Android apparaten via MeLoveRadio.

Daarnaast kan je natuurlijk ook online via de 247streaming website mee luisteren!

Qlimax radio stream This Is Hardstyle + 247 streaming

Line up & Qlimax aftermovie 2017

De complete Qlimax The game changer line-up: Luna, Sound Rush, Coone, Bass Modulators, Wildstylez (live), Sub Zero Project, Tweekacore, Phuture Noize, B-Freqz (B-Front & Frequencerz) en tot slot Dr. Peacock.

Voor de mensen die net als ik gaan feesten op Qlimax, veel plezier vanavond. Voor de thuisblijvers, veel kijk en/of luister plezier! 😉

Alvast inkomen voor vanavond? Bekijk dan hieronder de officiële Q-dance aftermovie van Qlimax 2017!